Hobby erop los!

oktober 2020
Jongen spuit chocolade in een bonbonvorm

Wat voor hobby heb jij ? Schrijven, gamen of tuinieren? Of is uitgebreid koken en breien meer jouw ding? Hoe dan ook… Er zijn zó veel leuke hobby’s om te doen, dat je af en toe niet eens weet van het bestaan. We laten je een aantal leuke tips zien!

Pluk!

Geef jou een heggenschaar, kliko, schoffel en een paar handschoenen en je bent als een kind zo blij. Groen doet je goed! Maar je struiken in de tuin zijn een keertje ver genoeg gesnoeid hè? Anders blijft er niks meer over… En nu? Geef je op voor een workshop wildplukken van Natuurspeeltuin De Speeldernis! Dan weet je wat je langs de waterkant kunt plukken en vervolgens ook wat voor lekkers je ermee op tafel zet. Tijd voor hutspot met een twist!

Kransje hier, kransje daar

Vandaag zijn we een dagje creatief bezig. Want je kunt leuke decoratie voor in je huis kopen, maar nog leuker is om het zelf te maken. Tijdens de workshop ‘krans opmaken’ van Traktaktieworkshop.nl leer je hoe je een mooie herfstkrans voor aan je voordeur of op de tuintafel maakt. En dat ook nog eens met € 10,- korting. Volgende keer winter of lente?

Praliné queen

Uren kokkerellen in de keuken is he-le-maal jouw ding. Boeuf Bourguignon, Beer Can Chicken of Indische rijsttafel: jij draait je hand er niet voor om. Maar weet je wat helemaal vet is? Als je daarna nog je zelfgemaakte bonbons bij de koffie kunt serveren. Dus hup, naar Olala Chocola voor een workshop bonbon maken – die je met 25% korting doet – en jij weet binnenkort als geen ander hoe je de lekkerste pralinés op tafel zet.

Stadstekenaar

Kneepjes van het tekenen bijleren? Natuurlijk! En lekker een rondje buiten lopen? Ja hoor! Bij Idrawschiedam en Idrawrotterdam duik je tijdens een tekentour met een groepje de stad in en teken je de drukte die aan je voorbijgaat. Duik dus maar in een rustig hoekje en laar de menigte aan je voorbijtrekken. Wedden dat het een prachtplaat wordt?

Let op: houd rekening met alle maatregelen en check voor de zekerheid nog even de website van de partner voor openingstijden en aanvullende voorwaarden.

Wijzigingen zijn opgeslagen