Herfst: kom maar op!

september 2020
Kinderen aan het spelen tussen de herfstbladeren

De herfst staat weer voor de deur! De blaadjes vallen dadelijk van de bomen, het wordt kouder buiten en eerder donker. Kortom: tijd om de gezelligheid op te zoeken. Het herfstmagazine staat vol met oergezellige uitjes die perfect bij de herfst passen. Koffiedrinken, warme pannenkoeken eten en lekkere bonbons maken. En natuurlijk nog veel meer! Lees je mee?

Blaadjes aan de bomen

Wat zijn die herfstkleuren in het bos toch mooi. Van groen naar oranje, geel, rood en bruin. Prachtig! Zeker op de Veluwe kom je bijzondere herfstige taferelen tegen. Is dat mazzel hebben, want met je pas krijg je bij SnelleVliet onbeperkt € 12,70 korting op een dagtocht naar de Veluwe. Even reserveren en instappen maar! Dat wordt een heerlijke dag schooieren in het bos.

Knapperig lekker

Na een lange week werken, dagje shoppen of met vrienden gezellig doen in de stad, heb je lekkere trek! En waar ga je dan echt voor om? Nou, een patatje bij Frietboutique staat zeker op het lijstje! De aardappels komen rechtstreeks van de boer, worden schoongemaakt, gesneden en gaan dan hup; in het vet! Met de Rotterdampas krijg je deze herfst onbeperkt 50% korting op een frietje stoofvlees inclusief frisdrank. Als dat geen smullen wordt!

Chill

Voetballen doe je buiten, skeeleren ook en hardlopen doe je in het bos. Maar wist je dat je ook kunt yoga’en in het groen? LouZen geeft poweryoga in het Vroesenpark in Rotterdam-Blijdorp. Wedden dat je na een sessie je als herboren voelt en de week weer aankunt? Enne, die les krijg je ook nog eens met 50% korting.

Adrenalinekick

Stap de escaperoom van Breakout Rotterdam maar binnen. Staan jullie op scherp? Ja?! 3, 2, 1 en go! De tijd tikt en nu is het aan jullie om zo snel mogelijk de opdrachten te voltooien en bijtijds uit de Alcatraz, The Caretaker of de extra moeilijke Engineroom te komen. Niet gelukt? Niet getreurd! Je toch onbeperkt 25% korting op een escaperoom, dus je kunt het ontsnappen zo vaak proberen als je wil!

Let op: check voor de zekerheid nog even de website van de partner voor openingstijden en aanvullende voorwaarden.

Wijzigingen zijn opgeslagen