Handen uit de mouwen

december 2019
Omschrijving afbeelding

Het is af en toe best lekker om even te kliederen en je eigen ding te doen, maar als je er nog iets van leert is helemaal leuk. Tekenen, schilderen of fotograferen… Met de Rotterdampas kun je ontzettend veel creatieve workshops volgen. Dus: ga opzoek naar je innerlijke Picasso, rek en strek voor de dansles of duikel je kleurpotloden op. Hier komt weer een dosis inspiratie!

Op de foto

Licht? Ja, gaat goed! Juiste instellingen? Ook gelukt! Juiste pose? Daar moeten we nog even aan werken… Maar dat komt helemaal in orde, want bij Petra Muilenburg Fotografie krijg je met de pas 1x 25% korting op een fotografieworkshop. Beginnen bij het begin en daarna stap voor stap alle kneepjes van het vak leren. Say cheese!

Boutje en moertje

Is je salontafel aan vervanging toe? Of kun je wel een extra stoel gebruiken? Hup, handen uit de mouwen en op naar Buurman. Bij deze gezellige werkplaats krijg je 1x 25% korting op een beginnerscursus meubelmaken. Jij timmert straks als een echte Bob de Bouwer je eigen interieur in elkaar. Wij kunnen het maken!

Kleurtje hier…

Tekenen is best rustgevend. Kleuren matchen, patronen maken of landschappen nabootsen. Maar hoe kom je tot een goed resultaat? Bij Tekenpraktijk Turkoois leer je alle ins en outs van de tekentechniek, maar ook hoe je plezier in het kleuren kunt krijgen. Je krijgt met de pas onbeperkt 25 % korting op lessen en workshops, dus voorlopig hoef je dat gekleurde potlood nog niet aan de wilgen te hangen.

Strekken maar!

Alleen creatief bezig zijn door te timmeren of tekenen hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook op een andere manier je creativiteit uiten, bijvoorbeeld met dansen! Bij balletschool Staluse Pera krijg je onbeperkt 50% korting op workshops voor beginners. Dus ruil die stereo-installatie en de passpiegel van thuis in en zoek de balletzaal op. Wedden dat je de sterren van de hemel danst?!

Wijzigingen zijn opgeslagen