Groen, groener, groenst!

juni 2020

Een dagje toeven in het groen is heerlijk ontspannend. Snuif die frisse lucht op en wedden dat je vanavond als een blok in slaap valt? Om nog maar te zwijgen over de mooie pareltjes die je die dag bent tegen gekomen in de natuur. Enne, met de Rotterdampas weet je zeker dat je nog een paar mooie, groene uitjes in het verschiet hebt!

Kruiden, kruiden en nog meer kruiden

Haal een mandje en een schaar in de tuinwinkel en trek de stadskruidentuin van Rotterdamse Munt in. Wat doe je vanavond in het theezakje? Brandnetel, lavendel of misschien iets heel exotisch? Na de tuintour – die je met de pas met 25% korting kunt doen – koop jij nog even een kruidenknip- en plukkaart, en scoor je de lekkerste kruiden waar je net van alles over geleerd hebt. Thuis meteen de waterkoker aan!

Ravotten

‘Hallo, zijn we er al bijna?!’ Groot gelijk, kids die ongeduldig worden zodra ze bij Natuurspeeltuin De Speeldernis in de buurt komen. Hier mogen, nee móéten ze vies worden en moe naar huis gaan. Maar na bomen klimmen, door beekjes crossen en beestjes ontdekken is dat niet zo moeilijk meer. Nog niet de hele speeltuin gehad? Met de pas krijg je onbeperkt gratis entree, dus terugkomen is geen probleem!

Van de andere kant

Met het groen in Rotterdam ben je wel bekend. Jij hebt zin om een ander gebied te verkennen. Zoek niet verder en boek een stoel bij Fluisterboot Voorne-Putten. In twee uur tijd kom je tot rust op het water en zie je hoe mooi dit stukje Zuid-Holland is. Best leuk, om de natuur eens een keer vanaf het water te zien in plaats van aan wal. Met de Rotterdampas scoor je 1x 25% korting op een rondvaart.

Lopen te plukken

Waarom niet het nuttige met het aangename verenigen? Je hebt tenslotte zin om wat leuks te doen, maar er moeten ook boodschappen gehaald worden… Tijdens een wildplukwandeling van 2,5 uur vertelt een gids van Groene Avonturen je van alles over lekkernijen die in de natuur te vinden zijn. Leer over bessen, kruiden en paddenstoelen en neem misschien nog wat mee naar huis. Met de pas scoor je in ieder geval 25% korting.

Benieuwd naar nog meer groene uitjes? Bekijk alle buiten acties!

Let op: check voor de zekerheid nog even de website van de partner voor openingstijden en aanvullende voorwaarden.

Wijzigingen zijn opgeslagen