Super badass de golven trotseren!

juni 2016

Evelien Schram (26) is grafisch ontwerper. Ze woont alleen in Blijdorp en heeft sinds 2 maanden een Rotterdampas.

Waarom heb je een Rotterdampas genomen?
Een aantal van mijn vriendinnen hebben al langere tijd een pas en gingen hierdoor vaak leuke dingen doen die binnen Rotterdampas-acties vielen, zoals surfles in Scheveningen. Ik wilde er ook graag voor weinig centjes op uit trekken, en ben dus ook een pas gaan halen. Ik kon deze nog op de valreep met studentenkorting aanschaffen, dus ik had het er vrijwel meteen al uit.

Hoe ziet jouw ideale Rotterdampas-dag eruit?
Exact zoals mijn ‘mooiste herinnering; de surfles met m’n vriendinnen in Scheveningen. Ondanks dat het die dag heel hard regende en waaide, was het een topdag. We voelden ons super badass dat we in dit hondenweer de golven aan het trotseren waren.

Wie wil je nog overhalen om een Rotterdampas te nemen en waarom?
Ik zou de hele vriendengroep wel over willen halen, zodat we vaker low-budget dingen kunnen gaan doen, die we normaal gesproken niet zo snel zouden doen. Beetje uit de comfortzone.

Welke dingen heb je met de Rotterdampas gedaan die je anders niet zou doen?
Daar komt-ie weer: de surfles! Die zou ik zonder Rotterdampas waarschijnlijk niet gedaan hebben. De drempel was toch een stuk hoger, als de fikse korting van de Rotterdampas er niet was geweest. Helemaal omdat ik student ben, en dus weinig centjes heb.

Gebruik je de Rotterdampas spontaan of plan je uitjes meestal van tevoren in?
Tot nu toe hebben we de uitjes wel ingepland. Juist omdat we het leuk vinden om met meerdere vrienden iets te gaan doen, is dit toch meestal wel een vereiste. Maar wie weet duik ik nog wel eens in de wondere wereld van de Last Minute Acties.

Samen met welke beroemdheid zou je wel een Rotterdampas-actie wil bezoeken?
Ja da’s een makkelijke: ik zou wel een dagje willen ravotten met Jackson Avery (van Grey’s Anatomy) in de Outdoor Valley.

Als je één ding mocht verzinnen om de Rotterdampas nog leuker te maken, wat zou dit dan zijn?
Een Rotterdampashouders speeddate avond.

Wijzigingen zijn opgeslagen