Een beestachtig goed pasjaar!

maart 2018
Omschrijving afbeelding

Yes, het nieuwe pasjaar is begonnen! Daarmee komt ook de lente in zicht en dat merk je in de stadsjungle van Rotterdam. De vogels fluiten weer, de eerste lammetjes worden geboren en de stadsparken kleuren langzaam groen. Heerlijk!

Met je kersverse Rotterdampas én de nieuwe ‘Veel plezier!’ geniet je extra van de natuur: ga op pad met de boswachter, bezoek de boerderij, spot bijzondere vogels of pluk een bos bloemen in de Tulpentuin. Wil je de stad niet uit? Doe een citytour met je fototoestel of maak een hippe plantenhanger.

In het magazine vind je bovendien een handig overzicht van de ‘groenste’ jaaracties om het voorjaar mee in te luiden.

Met de seizoensacties kun je deze keer je dierlijke kant ontdekken: duik als een vis in het water, word sterk als een beer met bootcamp, klauter als een aap op de klimmuur, zweet als een otter bij hot yoga en schiet snel als een cheeta over het voetbalveld.

Wat mij dus erg grappig lijkt, is apenkooien. Toen ik klein was, vond ik apenkooien het állercoolst om te doen tijdens gymles (wie niet?). Lekker klimmen, klooien en klauteren, feest! En nu kun je als volwassene dus gewoon apenkooien als sport, hoe tof is dat?

Ook de prijzen in de nieuwe ‘Veel plezier!’ zijn om wild van te worden. Wat dacht je van een workshop varkens knuffelen? Even kroelen met Ginger en Knorretje schijnt ontzettend rustgevend te zijn – zeker voor ons stadsdieren.

Houd je liever wat meer afstand? Ga dan voor de dagtocht naar Safaripark Beekse Bergen. Check dus die prijsvragen! Maar of je nu wint of niet: met alle beestachtig goede acties in dit nieuwe pasjaar ben je als Rotterdampasser sowieso een geluksvogel.

Veel plezier!

PS. Dit jaar geen actie missen? Meld je dan snel aan voor de Rotterdampas inspiratiemails met nóg meer acties en korting: rotterdampas.nl/aanmelden.

Wijzigingen zijn opgeslagen