Drie herfstvakantietips

oktober 2018
Omschrijving afbeelding

Het is bijna herfstvakantie! Weet jij al wat je gaat doen? We helpen je graag op weg. Het herfstmagazine staat namelijk bomvol toffe seizoensacties. Maar ook in de Maandmail en het lijstje van oktober vind je een heleboel herfstige acties. De volgende drie locaties mogen écht niet ontbreken in jouw vakantieplanning:

Sprookjesachtige boswandeling

Niets zo lekker als een frisse herfstwandeling door het bos. Maar het állerleukst is natuurlijk een wandeling door een Sprookjesbos! Dit vind je middenin de Efteling. Hier bewonder je de muzikale paddenstoelen, de zeven dwergen én het huisje van snoep. Maar na een sprookjesachtige wandeling is het tijd voor wat actie! Ga de strijd aan bij Joris en de Draak, stap aan boord van de Vliegende Hollander of.... laat je 37,5 meter omlaag storten in de Baron 1898. Toe aan een wat rustiger ritje? De bus van Brabant Expres brengt je na een avontuurlijke dag veilig terug naar Rotterdam.

Op bezoek bij onze Zuiderburen

Toe aan een nieuwe herfstgarderobe? Een mooie, warme trui of een paar toffe schoenen? In Rotterdam kun je goed shoppen, maar winkelen in een nieuwe stad heeft toch iets speciaals. Zeker als die stad nog meer te bieden heeft dan alleen winkelen. Dus wat dacht je van een bezoek aan zusterstad Luik? Shoppen, musea bezoeken en natuurlijk Luikse wafels proeven. Deze dagtocht naar onze Zuiderburen is echt genieten!

Oogjes dicht, snaveltjes toe!

Wie kent de Fabeltjeskrant nou niet?! Meneer de Uil, Ed en Willem Bever en alle andere dieren uit Fabeltjesland verblijven op dit moment op de Wilhelminakade in Rotterdam. En ze vinden het erg fijn om weer terug in hun geboortestad te zijn. Heb je je altijd al afgevraagd hoe groot de dieren zijn? Of hoe bijvoorbeeld de snavel van Meneer de Uil beweegt? Kom dan even gluren bij de expositie 50 jaar Fabeltjeskrant.

Eén ding is zeker: met deze drie locaties wordt het de leukste herfstvakantie ooit! Nog meer coole activiteiten ontdekken? Check de actiepagina.

Wijzigingen zijn opgeslagen