Dagje Zuid

augustus 2020

Dat Rotterdam uit twee ‘delen’ bestaat, is niks nieuws. In Noord vind je het centrum van de stad, maar Zuid heeft ook veel te bieden! Shoppen in winkelcentrum Zuidplein, een filmpje pakken bij Pathé De Kuip en de kades ontdekken met de watertaxi. Maar er is nog zoveel meer! Houd je Rotterdampas in de aanslag, hier komen een paar toffe Zuid-tips.

Meppen

Adem in, adem uit. Focus… blik op de bal, stick stevig in je hand en meppen maar! Dat is nog best lastig hè in het donker met al die gave glow in the dark effecten? Bij Glowgolf De Kuip waan je je op een heuse filmset en sla je voor de ogen van Shrek en E.T. een hole in one! Volgende keer je score upgraden? Met de pas krijg je onbeperkt 25% korting op rondjes minigolf!

Groener aan de overkant

Niets is sterker dan dat ene woord: Feyenoord! Jij bent vast hartstikke nieuwsgierig hoe het voelt om door die spelerstunnel te lopen, van shirt te wisselen in de spelerskleedkamer en het beste voetbalgras van Nederland aan te raken. Dus die rondleiding door De Kuip – die je met de pas 1x helemaal gratis doet – is echt iets voor jou! Kun je gelijk de opstelling voor het nieuwe voetbalseizoen even in de groep gooien ?

Zoeffff

Wieltjes gesmeerd, skates gecheckt, bescherming op je knieën en ellebogen. Lekker bezig! Smooth glijd jij de baan op en doet eerst een verkenningsrondje. Die half pipe op links is er eentje voor een later moment, eerst maar eens warmdraaien en een paar tricks erin gooien. Rustig aan, jij hebt de tijd aan jezelf tijdens dit gratis bezoekje aan Skateland Rotterdam.

Spetters

Wist je dat je op Zuid heerlijk kunt zwemmen in verschillende zwembaden? Hier kun je 1x gratis naar binnen en heb je keuze uit Zwemcentrum Rotterdam, Zwembad IJsselmonde en Zwembad Afrikaanderplein. Toch nog benieuwd hoe het water van de andere baden zwemt? Dan krijg je daar op je bezoek onbeperkt € 0,50 korting op banen, vrij- en gezinszwemmen. Laat die waterrat in jou maar los!

Let op: check voor de zekerheid nog even de website van de partner voor openingstijden en aanvullende voorwaarden.

Wijzigingen zijn opgeslagen