Coolste zomeractiviteiten

april 2019
Omschrijving afbeelding

Mazzel, we hebben al een fantastisch voorproefje van een heerlijke zomer gehad! Nu is het moment om door te pakken en je klaar te maken voor een paar zonnige maanden. Hoe? Scoor een kleurrijke outfit, maak je voeten summerproof en boek die fotografieworkshop voor de beste vakantiekiekjes. Máár, wij hebben natuurlijk de allerleukste tips voor onvergetelijke zomeractiviteiten! Lees je mee?

Frisbeeën

Zwoele zomeravonden zijn perfect om lekker te chillen en te barbecueën. Absoluut niks mis mee, maar een beetje actie kan natuurlijk geen kwaad. Maak jij deze zomer de blits met je strakke frisbee moves? Hup naar achteren, een sprong opzij: als een pro ontwijk je alle picknickkleden. Het lijkt misschien makkelijk, maar het vraagt nog best wat techniek. Bij Ultimate Frisbee Rotterdam leren ze jou alle tips & tricks. Na een gratis training moet je natuurlijk wel nog even oefenen. Met de Rotterdampas krijg je 50% korting op een kwartaal lidmaatschap. Haal jij die frisbee alvast?

Surfen

Na dat geweldige frisbeedebuut kun je wel wat verkoeling gebruiken. De zee te koud? Nee joh! Trek een wetsuit aan en hop, het water op. Bij Surfschool Hoek van Holland leer je hoe je één wordt met de plank. Of je nu gaat peddelen óf tijdens een surfles 5 seconden op je board staat; jij pakt sowieso heel veel golven. Met die warme temperaturen geef jij straks als een echte surfchick of -dude een spetterende show weg op een bomvol strand!

Duiken

Na je coole moves óp het water is het tijd om erín te duiken! Letterlijk zelfs. Bij Het Duikhuis krijg je met de pas onbeperkt 50% korting op een proefduik in het zwembad. Op dinsdagavond kun je op je gemak de bodem van het Oostelijk Zwembad verkennen en op vrijdagavond neem je nog even Zwembad IJsselmonde onder de loep. Scheelt weer, want dan hoef je nog even geen rekening te houden met grote vissen.

Het wordt gegarandeerd een supertoffe zomer. Veel plezier met oefenen! En voor wie wil werken aan een killer-bikinibody; scoor snel die 10-strippenkaart van Bootcamp Tony.

Wijzigingen zijn opgeslagen