Chef in de dop

maart 2019
Omschrijving afbeelding

Aan kidsproof eettentjes geen gebrek in Rotterdam. Lekker uitleven in de speelhoek óf gewoon aan tafel. ‘Wat, aan tafel?!’ Jazeker! Bij deze drie eettentjes mogen de kleintjes zelf hun handen uit de mouwen steken. Smullen maar!

Ontbijt

Om de dag goed te beginnen, start je bij het knusse Breakfast in Rotterdam HQ. Dit ontbijttentje vind je achterin het hippe winkeltje 'Spullen voor in je Huis'. De geur van verse pannenkoeken en croissants komt je tegemoet zodra je de deur opent. Nadat je even hebt rondgesnuffeld ploffen jullie neer. Speciaal voor de kleinsten staat er een topper op het menu: Mr. Bear! Banaantjes als oren en blauwe bessen als ogen, mmm... Een waar kunstwerk en ook nog eens berelekker!

De bodem voor een mooie dag is gelegd. Snel door, want voor je het weet is het alweer:...

Lunch

Precies: lunchtijd! De jongste gasten kunnen snel verveeld raken aan tafel. Gelukkig doet een speelhoek in het restaurant vaak al veel goed, maar dat is natuurlijk niet heel gezellig tafelen. Bij Juffrouw van Zanten hebben ze daar wat op bedacht! Ze maken van een saaie boterham een kickass kleurenfestijn! En je koter mag ook nog eens zelf het beleg kiezen. Dat wordt gegarandeerd een feest aan tafel. Wie zegt dat spelen met je eten niet mag?

Diner

Nu is het tijd voor een echt keukenavontuur. Steeds vaker krijg je hulp aangeboden in de keuken. Nou ja, hulp? Eigenlijk willen de kids het liefst alles zelf doen. Met een bekende Youtuber als voorbeeld komen ze vast ver, maar met een speciale kinderkookles wordt het pas écht een succes. De kooklessen bij Kinderkeuken Rotterdam hebben iedere keer een ander een thema. Lente, picknick of vakantielanden; noem het maar op. In een uur maken de kinderkoks een heerlijk (zoet of hartig) hapje, wat ze inclusief recept mee naar huis mogen nemen. Voor je het weet, kun jij lekker achterover hangen terwijl jouw jonge chef-kok zich staat uit te sloven.

Genoeg inspiratie voor een leuk én lekker uitje met je kleintje. Naast culinaire tripjes zijn er nog veel meer activiteiten te beleven met de Rotterdampas. Kijk snel verder!

Wijzigingen zijn opgeslagen