Avond vermaak

november 2018
Omschrijving afbeelding

Je springt op je fiets. Bij de balie show je je Rotterdampas. En yes! Weer scoor je gratis of met korting een ticket voor een avondje vermaak. Inspiratie nodig voor het volgende uitje? Wij geven je een paar tips!

Tip voor de theaterliefhebber

Op de eerste van de maand opent iedere theaterliefhebber vol verwachting zijn mailbox. Want ja hoor… De Rotterdampas Maandmail staat weer vol met theatertoppers. Wonderlijke soul en jazz bij De Doelen, beatboxers in de Goudse Schouwburg of Aladdin bij Theater Zuidplein. Overal spelen zich fascinerende verhalen af op het toneel. En die wil je natuurlijk niet missen. Dus ontvang je de Maandmail nog niet? Dan schrijf je je nu natuurlijk meteen in!

Tip voor een filmfanaat

Ook zijn er gigantisch veel spannende verhalen te zien op het witte doek. Van Kino tot Cinerama en van Lantarenvenster tot het Omniversum. Maar heb je ook de bioscoop in Rotterdam-Noord al ontdekt? Hier wordt elke speelfilm ingeleid met een korte voorfilm van een Rotterdamse filmmaker. En het toffe is dat de filmmaker zelf ook aanwezig is. Dus op naar CineNoord in Studio de Bakkerij!

Tip voor de muzikale helden onder ons

Het recept blijft in de basis hetzelfde. Je fixt een ticket met korting, loopt naar binnen en bewondert de bijzondere taferelen die op het podium plaatsvinden. Maar bij De Kroepoekfabriek in Vlaardingen gaat er één ding anders dan in het theater of de bioscoop. Stilzitten is hier namelijk geen optie. De live optredens brengen jou en je vrienden onmiddellijk in beweging. Ben je eenmaal een keer bij de Kroepoekfabriek geweest, dan volgen er gegarandeerd nog veel meer van dit soort geweldige avonden.

Dus vergeet het niet hé… Met de Maandmail in je mailbox blijf je nieuwe dingen ontdekken. En bezoek ook eens de minder bekende locaties met je Rotterdampas. Dat is écht verrassend leuk!

Wijzigingen zijn opgeslagen