Attractie actie

april 2019
Omschrijving afbeelding

Heb jij al een grote glimlach op je gezicht? Mooi! Dat kan natuurlijk ook niet anders, want je mag weer op stap met de pas! Met onze coole ‘attractieacties’ vol achtbanen, klimtaferelen en Disneyfiguren, kan jouw dagje weg niet meer stuk.  Enne, vergeet je geen foto te maken met je favoriete mascotte? Let’s go!

Zwanen

Rotterdam barst van het avontuur. Klimmen, klauteren, slingeren en zwaaien: zeker in Plaswijckpark – waar je 1x gratis naar binnen mag – is niks te gek. Na al die actieve uurtjes is er natuurlijk ook tijd om even te chillen. Heb je die grote waterfietszwanen al zien liggen? Stap in en maak een relaxt rondje over de plas. Vergeet na het uitstappen geen foto te maken met deze grote watervogel. Say cheese!

Rick de Kikker

Het ravotten en waterfietsen in Plaswijckpark was een opwarmertje. De snelheid gaat nu rap omhoog! Treed in Ferdinand’s voetstappen en bezoek attractiepark Duinrell 1x gratis. Gil zo hard als je kan in de achtbanen en roetsj van de glijbaan. Fun voor iedereen! Extra leuk: ook de waterattracties draaien weer op volle toeren. Oh, en houd je oren en ogen goed open! Rick de Kikker kwaakt en springt het hele park door. Lukt het jou om met hem op de foto te gaan?

Mickey Mouse

Dit is nog lang niet alles: de Rotterdampas gaat internationaal! Op 3 mei 2019 vertrekt namelijk om 3 uur ‘s nachts – en nee, het is geen grap – de bus naar Disneyland Parijs. Voor een feestelijke prijs van € 60,- p.p. kun jij daarbij zijn. Eenmaal in de mooie Franse stad aangekomen, kies je welk van de twee parken je wilt bezoeken. Ga je voor ‘Disneyland Park’ vol snelle attracties? Of toch de magische ‘Disney Studio’s’, waar je een kijkje neemt achter de schermen van alle wereldberoemde Disneyfilms? Natuurlijk lopen in beide parken de Disneyfiguren in levenden lijve rond. Strik ze voor een plaatje en voeg nog een aantal iconen aan jouw fotocollectie toe!

Wil je nóg meer pret maken? Bijvoorbeeld bij Serrah Sport, Het Danskantoor of Skateland Rotterdam? Check dan snel het actieoverzicht. We zien de kiekjes wel verschijnen!

Wijzigingen zijn opgeslagen