ALLES MAG ANDERS!

Omschrijving afbeelding

Merk jij het ook, dat onze stad aan het veranderen is? Nieuwe stadsparkjes zorgen voor meer groen, futuristische woontorens zitten in de planning, er wordt gebouwd aan een bijzonder museumdepot, hippe tentjes schieten als paddenstoelen uit de grond…

Rotterdam ondergaat aan alle kanten een metamorfose. En Rotterdampas doet gezellig mee: deze winter ga je met je pas in de make-over!

Of je nu goed voor de dag wil komen met de feestdagen, het nieuwe jaar fris wil beginnen óf gewoon vindt dat je het waard bent (groot gelijk!); je Rotterdampas helpt je om de boel om te gooien op jóuw manier.

Volg bijvoorbeeld een styling workshop om erachter te komen welke kleding het beste bij jou past. En scoor meteen een nieuwe outfit tijdens een shopping tour of de uitverkoop in Antwerpen. Maar je eigen jurk naaien, kan natuurlijk ook! Maak je look vervolgens af met glamorous make-up.

Hoeft het van jou niet zo rigoureus? Met een simpel nieuw nagellakje, een fijne beautybehandeling óf een lekker kopje koffie voel je je ook als herboren.

Maar met je Rotterdampas kun je meer veranderen dan alleen je uiterlijk. Zorg in 2018 bijvoorbeeld voor meer rust in je leven door regelmatig een yogasessie in te lassen. Of probeer eens iets heel anders en ga lekker paaldansen en zingen in een popkoor!

Nu je toch bezig bent: je huis kan ook wel een opfrisbeurt gebruiken. Komt die workshop Meubel make-over weer mooi van pas. En zo kan ik nog wel even doorgaan…

Deze winter mag alles anders, maar één ding blijft gelukkig hetzelfde: met je pas heb je ook dit seizoen weer Veel plezier!

Wijzigingen zijn opgeslagen