4x koffie met een taartje

mei 2019
Omschrijving afbeelding

Er is altijd wel een goed excuus voor een kop koffie. Of je nu een pauze neemt tijdens het shoppen of gaat daten met een vriend(in), een bakkie is altijd goed! Waar ga jij voor ‘gewoon’ zwart, een cappuccino, sterke espresso of een spannend smaakje? In Rotterdam zijn in ieder geval genoeg hippe koffietentjes waar je dit kunt vinden. Lees snel verder voor de leukste spots waar je met korting geniet van een flinke kop koffie met wat lekkers.

Tussen de winkels

Shop till you drop! Dat komt in Rotterdam wel goed. Scoor jij je nieuwste aankopen op Zuid? Plof dan neer voor een break bij La Boca in winkelcentrum Zuidplein. Na een lange dag shoppen weten ze hier wel wat jij nodig hebt. Een lekker bakkie natuurlijk! Naast een kop koffie of thee maakt een stuk red velvet of appeltaart de dag helemaal af. Met je Rotterdampas krijg je hier onbeperkt €1,95 korting op koffie of thee met gebak.

In de wolken

Met zoveel toffe koffietentjes is het zonde om er niet nog een paar te testen. De sky is the limit. Letterlijk! Vanuit de 185 meter hoge Euromast kijk je uit over de hele stad. Kun jij vanaf het platform jouw eigen huis spotten? ‘Hé kijk, daar hebben we net gelopen!’ Maak nog snel een paar mooie kiekjes voordat je weer met beide benen op de grond staat. Bij Deli onderaan de Euromast bestel je nog even een kop koffie. En het genieten houdt niet op, want die vitrine vol gebak kijkt je smachtend aan. Met je pas krijg je 1x gratis entree voor de Euromast en 1x 50% korting op koffie en gebak. Dubbel genieten dus!

Op het strand

Even weg van de drukte in de stad? Ga voor een heerlijke wandeling op het strand van Hoek van Holland. Na al het struinen door de duinen, heb je die koffiepauze zeker verdiend. Zoek een fijn plekje uit bij Beachclub The Bing. Bijkletsen, uitwaaien en ontspannen. Zo zouden we iedere dag wel koffie willen drinken! Gelukkig krijg je met je pas onbeperkt €1,75 korting op koffie of thee met gebak. Dus, wanneer ga je?

In het bos

Voor wie liever in het bos wandelt, hebben we ook goed nieuws! Loop de geur van vers appelgebak achterna en sluit je boswandeling door het Bergse Bos af bij het Outdoor Valley Café. Extra cool: je kunt hier ook klimmen, kayakken en fietsen. Met je pas krijg je hier 1x 50% korting op koffie of thee met appelgebak.

Benieuwd naar nóg meer leuke lunch -en dineracties? Check ze hier!

Wijzigingen zijn opgeslagen