4 tips voor Valentijnsdag

februari 2020
Stelletje op schaatsbaan

Love is in the air! Ligt je bos rozen al klaar en is je Valentijnskaart gepost? Lekker bezig! Haal je innerlijke Cupido tevoorschijn, want dan gaan we je date verder tot in de puntjes fixen. Restaurant, boottochtje, romantisch concert, bioscoopje. Ja, dat gaat de goede kant op!

Next level

We zeggen het niet voor niets: er hangt liefde in de lucht. Dus, waar wacht je nog op? We gaan naar de Euromast! Je mag hier met je pas gratis naar binnen, dus samen met je date zoek jij het hogerop. Natuurlijk is het platform met het prachtige uitzicht super, maar voor de echte magie op hoge hoogte stappen jullie samen ook nog even de Euroscoop in. Mooi hè, al die lichtjes van de haven in het donker? Enne, vergeet dat stiekeme kusje op zijn of haar wang niet!

Cliché is heel erg oké!

Hoe cliché het misschien ook klinkt, uiteten gaan blijft toch wel een heel goeie date. En al helemaal op Valentijnsdag. Maak er iets extra bijzonders van door je geliefde uit te nodigen voor een hapje en een drankje midden op het water. Bij het H20tel in de Rotterdamse Wijnhaven (goeie naam!) geniet je van een driegangendiner met 25% korting. Dat wordt vast smullen.

Samen zwijmelen

Om dat avondje uit goed af te sluiten kan een filmpje pakken niet ontbreken. Bij Kino ga je gratis naar een heerlijke zwijmelfilm, knallende actiefilm of klassieker met een goed verhaal. Ach, wat maakt het ook uit waar je naartoe gaat. Als het gezelschap maar gezellig is ?.

IJskoude Valentijn

Een origineler en sportiever uitje behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! Niemand zegt dat je moet verdrinken in iemands ogen aan tafel. Nee, dat mag ook gewoon op de schaatsbaan. Met de pas ga je voor € 1,- naar binnen. Dus: trek samen de stoute schaatsen aan en maak een paar rondjes. Eerst nog even handjes vasthouden natuurlijk, want je laat je date niet zomaar vallen. Dat was leuk! Warme choco?

Wijzigingen zijn opgeslagen